Derrotes dels dos equips del Club Petanca Tres Cales

Comparteix

L’equip A del Club Petanca Tres Cales va perdre amb l’Hort d’en Simó de Reus, mentre que l’equip B va perdre amb l’At. Campo Claro.

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales va perdre diumenge a les pistes del Club Petanca Hort d’en Simó de Reus per 5 a 4, veient-se sorpresos pel rival, tal com explica el capità de l’equip Pepe Rísquez, les condicions de les pistes els van perjudicar.

Els de Tres Cales descansen aquest pròxim diumenge i jugaran el següent a les pistes del Riba-roja.

Pel que fa a l’equip B de la 2a divisió, va perdre a casa davant de l’Atlètic Campo Claro per 4 a 5. Després de perdre les primeres partides, quan van voler reaccionar ja era massa tard. Antonio Cañadó.

Els caleros descansen aquest diumenge i jugaran el següent a les pistes de Tres Cales davant del Salou C.

Comparteix