Porta un amic, és la campanya promocional que l’EMMA fa aquesta setmana

Comparteix

L’objectiu de la campanya “Porta un amic” és afavorir que cada alumne porti un company per participar en les classes d’instrument.

L’objectiu de la campanya “Porta un amic” és afavorir que cada alumne porti un company per participar en les classes d’instrument i així puguin conèixer de primera mà el que suposa estudiar a l’EMMA, conèixer les instal·lacions i comprovar els mètodes d’estudi, tal com explica Anna Vizcarro, cap d’Estudis de l’EMMA.

L’EMMA ja ha programat les activitats de cara a final d’any, amb els concerts de Santa Cecília els dies 20, 22 i 24 de novembre i les audicions individuals del 27 al 31 del mateix mes. De cara al desembre han previst actuacions del conjunt coral i els conjunts instrumentals per l’encesa de llums de Nadal del dia 5, una cantada de nadales al Mercat de Nadal el dia 10, una cercavila nadalenca el dia 20 i el 21 un concert de Nadal a la Sala.

Comparteix