El conjunt sènior de rítmica s’estrena a la Copa Catalana aquest cap de setmana

Comparteix

El conjunt Sènior nivell 4 format per Irene Gusils, Anna Vilabrú, Cloe Gonzalvo, Maria Ferreiro i Diana Tomàs comença la temporada amb aspiracions.

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar estrenarà temporada aquest cap de setmana amb la seva participació en la 1a fase de la Copa Catalana de Conjunts, a la qual assistirà amb el conjunt sènior nivell 4.

Després d’haver participat en dos trofeus en les darreres setmanes, el Trofeu Ciutat de Reus i el Trofeu la Vinyala d’Òdena, el conjunt sènior nivell 4 de l’AME de l’Ametlla de Mar s’estrenarà en competició oficial aquest diumenge dia 22 d’octubre a la 1a fase de la Copa Catalana de Conjunts que tindrà lloc a Manresa.

El conjunt sènior integrat per Irene Gusils, Maria Ferreiro, Cloe Gonzalvo, Anna Vilabrú i Diana Tomàs, comença la temporada amb aspiracions, tot i que en aquesta ocasió, les lesions impediran que les caleres estiguin al 100%, tal com explica Tere Llambrich, coordinadora de la secció.

La 2a fase tindrà lloc a Santa Coloma de Farners el 19 de novembre i la final el 3 de desembre a Blanes.

Comparteix