La Diada de l’Arrossejat torna a ser un èxit de participació

Comparteix

Durant l’acte es va retre homenatge a Ricardo Gaseni Nolla, regidor de turisme l’any 1984 que va impulsar la 1a Diada de l’Arrossejat.

La Diada de l’Arrossejat va omplir dissabte passat als voltants de la llotja del peix de la Confraria de Pescadors en una 37a edició multitudinària d’aquesta festa de promoció de la gastronomia local.

Un any més la gent va respondre i va acudir a la festa popular i gastronòmica de la Diada de l’Arrossejat, en la seva 37a edició, una cita que va permetre al públic local i als visitants, gaudir d’una tarda tradicional amb l’arrossejat com a protagonista.

Es van servir més de 500 degustacions d’arrossejat entre els presents i els participants en el concurs, com és habitual, van ajudar a donar l’ambient festiu a la jornada, conscients del seu protagonisme. Famílies, colles i amics van posar-se novament al darrere dels fogons, 42 participants repartits en dos torns que van concursar amb els seus arrossos a la recerca d’algun dels sis primers premis. Finalment, els guanyadors foren Teresa Domenech, Franc Samarra i Àlex Sancho al primer torn, i Sergi Rullo, Sandra Margalef i un empat entre Oriol Samarra i Erik Devadip al segon torn.

Durant l’acte es va retre homenatge a Ricardo Gaseni Nolla, regidor de turisme l’any 1984 que va impulsar la 1a Diada de l’Arrossejat.

També es va entregar el trofeu a la millor Tapa Marinera de 2023, que va recaure en Casa Merino.

La regidora de Turisme Ma José Castellano es va mostrar satisfeta per l’èxit de la Diada i la participació.

La Diada va estar amenitzada per la música de la xaranga Suquet Calero i la presència dels nanos. També hi va haver una sessió de zumba infantil pels més petits.

Comparteix