La Cala guanya el Camarles B i continua a la part de dalt

Comparteix

El filial calero, que juga a la 4a Catalana, va perdre de manera inesperada per 1 gol a 3 a casa davant de l’Horta de Sant Joan.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va sumar aquest dissabte una nova victòria, en aquesta ocasió contra el Camarles B, la quarta d’aquesta temporada en cinc partits disputats.

Els de l’Ametlla de Mar es van imposar amb un marcador prou ample al Camarles B, tot i que a la primera part, va costar més del previst. El Camarles amb un plantejament seriós en defensa i ben ordenat, va dificultar la creació de perill dels caleros, als que va mancar fluïdesa.

A la segona part, un gol matiner d’Ivan Vidal al minut 55 va obrir la llauna i el camí de la golejada. Jordi Llaó i Emma Meza per partida doble van posar el 4 a 0 al marcador. Xavi Subirats, entrenador de l’equip destaca l’esforç físic que ha suposat haver jugat tres partits en vuit dies i es felicita que s’hagin assolit les tres victòries que els permeten seguir a la zona alta.

Els caleros es troben empatats a 12 punts a la segona posició amb Masdenverge i el Perelló a només una victòria del líder l’Amposta.

Per la seva part, el filial calero, que juga a la 4a Catalana, va perdre de manera inesperada per 1 gol a 3 a casa davant de l’Horta de Sant Joan. Tot i dominar la pilota i controlar el joc, els de l’Ametlla de Mar no van saber convertir aquest domini en situacions de perill. En canvi, l’Horta de Sant Joan en va tenir prou en sortir a la contra i aprofitar distraccions locals per emportar-se el partit. L’únic gol calero el va transformar Salifou en l’últim minut de partit. Jordi Subirats, entrenador de l’equip,  lamenta la derrota.

Tot i les dues derrotes, els de l’Ametlla de Mar es troben a la 6a posició a només tres punts del líder el Ginestar.

Comparteix