Victòries dels dos equips del Club Petanca Tres Cales

Comparteix

Jugaran diumenge a les pistes del Parc Públic de Tres Cales davant del Club Petanca Creixell B.

L’equip A del Club Petanca Tres Cales es va imposar al Club Petanca Comarruga B, mentre que l’equip B va guanyar també al Pallaresos B.

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales va guanyar diumenge a les pistes del Club Petanca Comarruga B per 4 a 5 en un partit més ajustat del previst. Els caleros no es van assegurar la victòria fins a la tercera ronda tal com explica el capità de l’equip Pepe Rísquez.

Jugaran diumenge a les pistes del Parc Públic de Tres Cales davant del Club Petanca Creixell B

Pel que fa a l’equip B de la 2a divisió, va guanyar el primer partit de la temporada després de quatre derrotes consecutives. Ho va fer a casa davant del Pallaresos B per un contundent 7 a 5, una victòria que dona molta moral a l’equip, tal com explica el seu capità, Antonio Cañadó.

Els caleros jugaran diumenge a les pistes del Creixell C.

Comparteix