1a victòria del bàsquet calero a la nova categoria de 1a Territorial

Comparteix

Els caleros amb aquesta victòria s’han situat tercers amb 3 punts. Diumenge a les 18.45 h juguen a la pista del Bàsquet l’Arboç.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar divendres al vespre el primer partit d’aquesta lliga després d’imposar-se per 83 a 58 al Bàsquet la Selva, en un partit molt complet dels caleros que ja es van distanciar des del primer moment.

El bàsquet l’Ametlla de Mar va assolir no només la primera victòria d’aquesta lliga, sinó també de la nova categoria. Ja al primer quart els caleros van ser superiors amb un parcial de 26 a 17 i en el segon encara van ampliar la diferència marxant al descans amb un marcador de 49 a 28.

A la segona part els de l’Ametlla de Mar van tenir el marcador i el partit totalment controla i van jugar amb el resultat fins al 83 a 58 final.

Ala caleros se’ls va veure una mica més rodats que en la primera jornada. Van convertir vuit llançaments de tres punts i van tenir un alt encert des de la línia de tirs lliures amb un 78% de percentatge. El màxim encistellador de l’equip fou Pol Aguado amb 20 punts. Aitor Gavilán és un dels components de l’equip.

Els caleros amb aquesta victòria s’han situat tercers amb 3 punts. Diumenge a les 18.45 h juguen a la pista del Bàsquet l’Arboç.

Comparteix