Últims partits de pretemporada pel Futbol base, abans de l’inici de la lliga

Comparteix

El juvenil de la S.C.E.R, que no va jugar el passat cap de setmana, debutarà a la 1a divisió grup 12 aquest divendres a les 20 h a casa davant del Perelló.

Els equips de futbol base de l’AME de l’Ametlla de Mar segueixen de pretemporada i el passat cap de setmana van disputar diversos partits escampats pel territori. Dissabte comença la temporada oficial en algunes de les categories federades.

Últimes hores de pretemporada pels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar, just abans d’iniciar les lligues oficials dels equips federats.

El cadet va perdre a casa per 0 a 2 davant del jesús Catalonia. El cadet debutarà a la 1a divisió grup 15, dissabte a les 12 h al camp del Gandesa.

Per la seva part, l’infantil va guanyar 1 a 4 al camp del Jesús Catalonia. L’infantil debutarà a la 2a divisió grup 15 el dissabte a les 11.45 al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre.

El juvenil de la S.C.E.R, que no va jugar el passat cap de setmana, debutarà a la 1a divisió grup 12 aquest divendres a les 20 h a casa davant del Perelló.

Pel que fa al futbol 7, l’Aleví A va perdre per 6 a 3 al camp del Jesús Catalonia i no debutarà a la lliga fins al dia 21 d’octubre. Per la seva part l’aleví B va guanyar 6 A 3 al Jesús i Maria a casa. L’Aleví B també debutarà al grup 20 de la 2a divisió el 21 d’octubre.

A més del futbol base federat, també van jugar partits els equips de futbol escolar. El benjamí Llobarrets va perdre els dos partits del torneig de Deltebre, 4 a 0 amb l’Escola Delta i 7 a 0 amb el Tortosa. El benjamí Dorades van guanyar 0 a 12 al camp de l’Escola Delta.

Per la seva part el prebenjamí Seitonillos va quedar tercer en el torneig que va disputar al camp del Jesús i Maria.

Comparteix