Oberta la inscripció d’hereus, pubilles, quintos i quintes de la Candelera 2024

Comparteix

La presentació pública d’hereus, pubilles, quintos i quintes tindrà lloc el dissabte 2 de desembre en un acte que es farà al Poliesportiu Municipal Galetet.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja ha obert el termini d’inscripcions a les entitats locals que vulguin presentar als xiquets i xiquetes que els han de representar com a hereus i pubilles durant la pròxima Festa Major de la Candelera. De la mateixa manera, també s’ha obert el termini als nois i noies que desitgin participar com a quintos i quintes.

A través de la regidoria de Festes, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja ha fet arribar a les entitats locals, que s’ha obert el termini perquè puguin presentar els seus representants a pubilles i hereus, tant infantils com grans. Els hereus i pubilles infantils han d’haver nascut l’any 2016, mentre que els hereus i pubilles grans hauran de ser nascuts i nascudes l’any 2006. El termini finalitza el 13 d’octubre.

Tot i que són les entitats els qui proposen els seus representants, si hi ha nois i noies que tenen il·lusió de presentar-se i no han rebut cap proposta de cap entitat, poden passar per la regidoria de Festes de l’Ajuntament on canalitzaran el seu interès cap a entitats que no tinguin representants. Lara Brull és tècnica de la regidoria de Festes.

També s’ha obert el termini d’inscripció per aquells nois i noies que vulguin viure la festa com a quintos i quintes. Han de ser nascuts l’any 2004. Tots els nascuts aquest any han rebut una carta amb els requisits necessaris. Tenen de temps per apuntar-se fins al 16 d’octubre.

La presentació pública d’hereus, pubilles, quintos i quintes tindrà lloc el dissabte 2 de desembre en un acte que es farà al Poliesportiu Municipal Galetet. Aquest any la Festa Major de la Candelera començarà el dimecres dia 31 de gener i s’allargarà dins diumenge dia 4 de febrer.

Comparteix