El filial de la Cala guanya al Corbera i se situa líder en solitari

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar amb els nou punts sumats fins ara viatjaran diumenge al camp del jesús i Maria C.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va assolir dissabte davant del Corbera d’Ebre la tercera victòria consecutiva d’aquesta temporada i s’ha situat líder en solitari de la classificació de 4a Catalana. Francesc Callau

El filial, que aquest cap de setmana acaparava tot el protagonisme pel descans del 1r equip, va tirar endavant i amb nota un partit davant d’un dels rivals cridats a ser entre els candidats a l’ascens, ja que el Corbera d’Ebre arribava al camp de la Cala amb l’etiqueta de favorit.

A la primera part a l’equip calero li va costar fer-se amb el partit i trobar la clau de la victòria. Fins aquí el Corbera va igualar als caleros, però tampoc es va mostrar superior. A la segona part, però, els de l’Ametlla van trobar el camí i al minut 60 Roger Pitarque va estrenar el marcador i tres minuts després, Denís Margalef feia el segon. Aquests dos gols van donar ales als caleros i van refredar un Corbera que no va tenir capacitat per reaccionar. Això va permetre als locals continuar-ho intentant i va arribar el tercer d’Isaac Tesón. A cinc minuts del final, de nou Roger Pitarque establia el 4 a 0, tot i que abans del final, el Corbera va escurçar diferències per deixar el marcador en un definitiu 4 a 1.

Tercera victòria del filial calero en tres partits que portem de temporada i lideratge en solitari. Jordi Subirats “To” destaca el partit dels de l’Ametlla de Mar.

Els de l’Ametlla de Mar amb els nou punts sumats fins ara viatjaran diumenge al camp del jesús i Maria C.

Comparteix