El filial a confirmar el bon moment davant del Corbera d’Ebre

Comparteix

El 1r equip de futbol ha ajornat el seu partit davant del Tortosa Ebre B al dimecres 11 d’octubre.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest dissabte a partir de les 17 h a casa davant del Corbera d’Ebre. Els caleros porten dos victòries en els dos partits disputats fins ara.

El descans del 1r equip de futbol, que ha ajornat el seu partit davant del Tortosa Ebre B al dimecres 11 d’octubre, fa que l’únic futbol amateur aquest cap de setmana a l’Ametlla de Mar sigui el del filial.

Els caleros, després de guanyar els dos partits inicials d’aquesta lliga davant del Campredó i el Gandesa B, afronten un partit complicat davant d’un dels favorits de la 4a Catalana. Jordi Subirats To considera que aquest partit serà una pedra de toc per veure realment en quin punt està l’equip.

Els caleros són ara líders a la lliga, empatats amb sis punts, els mateixos punts que Benissanet i la Cava B i el Corbera d’Ebre és quart amb quatre punts.

Quant al futbol base, el cadet juga dissabte a les 12 h a casa amb el Jesús Catalonia. L’infantil juga dissabte a les 12 h al camp del jesús Catalònia. En categoria aleví, l’A juga dissabte a les 10.45 h al camp del Jesús Catalònia. El B juga dissabte a les 10.30 h a casa davant del Jesús i Maria.

Aquesta setmana també debuta el benjamí que jugarà divendres a les 18 h a Deltebre davant de l’Escola Delta amb les Dorades i el dissabte participarà a les 9.30 h en un triangular també a Deltebre amb els Llobarrets i el prebenjamí jugarà un trofeu a Jesús i Maria a partir de les 9.30 de dissabte amb els Seitonillos.

Comparteix