Nova victòria del Club Petanca Tres Cales al Vendrell

Comparteix

L’equip A del Club Petanca Tres Cales va aconseguir diumenge la tercera victòria del campionat en quatre jornades disputades.

El Club Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar va assolir una important victòria el passat cap de setmana a les pistes de l’Atlètic Vendrell B, comptabilitzant amb aquesta, tres victòries en quatre partits disputats.

L’equip A del Club Petanca Tres Cales que milita a la 1a divisió de la Lliga Catalana de Petanca, va aconseguir diumenge la tercera victòria del campionat en quatre jornades disputades. En aquesta ocasió els caleros es van imposar a les pistes de l’Atlètic Vendrell B per 4 a 5 després d’unes partides molt disputades. L’equip està molt bé i d’aquí la seva trajectòria, tal com explica el seu capità, Pepe Risquez.

L’Equip A es desplaçarà diumenge a jugar a les pistes del Coma-ruga B.

Per la seva part cal recordar que l’equip B no va jugar a l’haver avançat el seu partit davant del Pobla de Montornès D a la setmana anterior. Aquest cap de setmana el B juga a les pistes de Tres Cales davant del Pallaresos B

Comparteix