L’Ajuntament trasllada al subdelegat del govern les principals necessitats del municipi

Comparteix

Des de l’Ajuntament també es van traslladar al subdelegat temes estratègics pel futur del municipi com la zona d’aparcament per a més de 800 vehicles a l’entrada del poble i un segon accés al municipi.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar es va reunir aquest dimarts 26 de setembre amb el subdelegat del govern a Tarragona, Santiago Castellà amb l’objectiu de traslladar-li alguns dels temes que estan al damunt de la taula, ja sigui pels efectes dels aiguats d’aquest mes de setembre o d’altres projectes estratègics del municipi.

La visita del subdelegat del govern es va produir a petició de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, que veu a Santiago Castellà com un dels interlocutors a l’hora de fer arribar les necessitats del municipi a l’administració central.

Durant la reunió es van tractar temes tan prioritaris com els efectes produïts en camins, barrancs i platges pels darrers aiguats d’aquest setembre, els possibles ajuts als quals es pot acollir l’Ajuntament i possibles actuacions correctores. En aquest sentit, a més de fer un seguiment de les gestions fetes des de la direcció general de Costes, el subdelegat es va obrir a la tramitació d’ajuts per zona catastròfica.

Des de l’Ajuntament també es van traslladar al subdelegat altres temes que es consideren estratègics pel futur del municipi. Per una banda, la necessitat de crear una zona d’aparcament per a més de 800 vehicles a l’entrada del poble i la solució a les afectacions d’Adif, Carreteres O l’ACA. Per l’altra, l’interès de l’equip de govern de començar a treballar en un segon accés al municipi i la seva planificació a llarg termini.

També es va parlar de l’afectació que comportarà a l’actual accés a la població, l’ampliació del tercer carril a l’autopista AP-7. Precisament ahir mateix el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va adjudicar la redacció del projecte de traçat i construcció per ampliar el tram de l’autopista AP-7 amb un tercer carril, entre l’enllaç amb l’autovia A-7 a l’Hospitalet de l’Infant i l’enllaç amb Amposta de l’AP-7.Eva del Amo és l’alcaldessa de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Aprofitant la visita del subdelegat, l’Ajuntament va traslladar-li la feina que s’està fent en matèria de seguretat amb l’actualització de plans de seguretat com el PAMEN que penja del PENTA, el Pla Bàsic d’Emergències Municipal o els PAU’s dels edificis municipals i la posada en marxa d’un grup de Protecció Civil al municipi.

Comparteix