Extres locals participen en el rodatge d’un curtmetratge a la Cala

Comparteix

El curt es titula “El silencio Loco”, està fet en català i tindrà una durada de 16 minuts.

Les productores IT HITS i Corte A Films estan desenvolupant a l’Ametlla de Mar el rodatge d’un curtmetratge en català amb la participació d’extres locals i la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

El curt és dirigit per Hèctor Prats que alhora és el co-escriptor junt amb Heather Francis que n’és la productora. Protagonitzada per Elena Martín i Amadou Mbou, el curt es titula “El silencio Loco”, està fet en català i tindrà una durada de 16 minuts.

Narra la història d’una dona que torna al seu poble quan apareix mesos després la barca del seu germà mort que s’havia perdut al mar. És un drama i comèdia a la vegada, que utilitza localitzacions molt tradicionals del poble al voltant del port pesquer i el mar i que recrea escenes de poble pescador. De fet, les productores han demanat la col·laboració de la gent del poble per participar com a extres al llarg de la setmana i també aquest mateix divendres. Els interessats es poden posar en contacte amb l’Oficina de Turisme.

La intenció de les productores és presentar el curt a festivals com Cannes, Venècia o Sant Sebastià.

Comparteix