Cap de setmana de Fora Stock comercial al carrer

Comparteix

Els comerços participants posaran la seva parada o exposició a fora de l’establiment en horari comercial.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha organitzat de cara al cap de setmana un Fora Stock amb la participació de diversos comerços locals. L’objectiu és oferir productes excedents de l’estiu a preus rebaixats.

El centre comercial de l’Ametlla de Mar serà divendres, dissabte i diumenge l’escenari d’un Fora Stock, iniciativa que oferirà als ciutadans i visitants la possibilitat d’adquirir productes que no siguin de temporada a preus més econòmics. Maria Pijoan és una de les comerciants que hi participa.

Els comerços participants posaran la seva parada o exposició a fora de l’establiment en horari comercial

Comparteix