Gran victòria del Club Petanca Tres Cales davant dels favorits

Comparteix

Els caleros van sorprendre els favorits de la 1a divisió avançant-se 3 a 0. Quan els visitants van voler reaccionar ja va ser massa tard i els caleros van guanyar per 6 a 3.

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales va guanyar diumenge a les pistes del parc públic de Tres Cales al Club Petanca Pobla de Montornès C per 6 a 3 en un partit per emmarcar. Els caleros van sorprendre els favorits de la 1a divisió avançant-se 3 a 0. Quan els visitants van voler reaccionar ja va ser massa tard i els caleros van guanyar per 6 a 3. Pepe Risquez és el capità de l’equip.

Els de Tres Cales jugaran diumenge a les pistes de l’Atletic Vendrell B.
Pel que fa a l’equip B de la 2a divisió, va patir dues derrotes, la primera fou el dissabte en el partit avançat de la 4a jornada davant de la Pobla de Montornès D, perdent 4 a 5 tot i que fins l’última partida no es va decidir el guanyador.

La segona derrota, aquesta més dolorosa va tenir lloc diumenge a les pistes del Club Petanca Valls per 9 partides a 0. Els caleros van trobar-se un equip molt superior que és el màxim favorit a l’ascens. Antonio Cañadó, és el capità de l’equip B.

En avançar la 4a jornada al passat dissabte, l’equip B descansarà aquest cap de setmana.

Comparteix