El futbol base de l’AME disputa els primers partits de pretemporada

Comparteix

Els equips de futbol base Juvenil, cadet, infantil i els dos alevins de l’Ametlla de Mar van passar a l’acció el passat cap de setmana.

Els equips de futbol base federat de l’AME de l’Ametlla de Mar van passar a l’acció el passat cap de setmana, amb els primers partits amistosos d’aquesta pretemporada. Juvenil, cadet, infantil i els dos alevins van tenir els primers minuts de joc.

Després que comencessin els entrenaments a primers de mes, els equips de futbol de l’AME que participaran en competició federada van disputar el passat dissabte alguns partits de preparació.

El juvenil, que dimecres havia perdut per 2 a 4 davant del Base l’Hospitalet de l’Infant, va guanyar al camp de la Sénia per 1 gol a 2. Segons l’entrenador Àlex Gómez encara és aviat per treure conclusions.

El cadet va guanyar a l’Hospitalet de l’Infant per 0 gols a 4 i l’infantil també va guanyar a casa al Base l’Hospitalet per 1 gol a 0.

Pel que fa als alevins, l’A que jugarà a la 1a divisió, va perdre per 6 a 1 al camp del Jesús i Maria, mentre que el B es va imposar al camp de l’Escola Delta de Deltebre per 1 a 9. L’entrenador Pau Safont està molt content amb el treball de l’equip.

Comparteix