Les Dones Endavant inicien de la temporada de tallers i activitats

Comparteix

El fang i els centres florals nadalencs són les novetats d’enguany.

L’Associació de Dones Endavant de l’Ametlla de Mar ha donat el tret de sortida a les activitats i tallers que organitzen al llarg de l’any, els quals majoritàriament tenen lloc a les instal·lacions de la Casa del Mar. Les dones interessades ja es poden inscriure.

El passat dia 6 de setembre es va iniciar la primera de les propostes que l’Associació de Dones Endavant ha organitzat per aquesta temporada 2023-24. Es tracta de l’activitat de ioga, que tindrà lloc tots els dimecres a la tarda de 19.30 h a 20.30 h.

La resta de les activitats començaran més tard. És el cas dels treballs manuals, que s’iniciaran el 25 de setembre i que es realitzaran tots els dilluns de 15 h a 18 h. El 26 de setembre s’iniciarà la gimnàstica de manteniment, tots els dimarts al matí d’11.30 h a 12.30 h i el taller de memòria que es començarà el 27 de setembre i tindrà lloc tots els dimecres al matí de 10.30 h a 12.00 h.

El 3 d’octubre començarà l’activitat de boixet tots els dimarts a la tarda de 15 h a 18 h. El dia 4 d’octubre començarà el taller de patchwork els dimecres i dijous de 15.30 h a 18.30 h i el de pintura, que a causa de l’èxit es farà tots els dimecres, dijous i divendres de 16.00 h a 18.00 h a l’Escola Sant Jordi. Quant al taller de patchwork, una vintena de les dones que hi participen habitualment faran unes colònies del 6 al 8 d’octubre a Rasquera per aprofundir en la pràctica d’aquesta tècnica.

Una de les novetats d’aquest any serà el taller de fang, el qual encara no té data de començament ni tampoc se sap els dies que es podrà dur a terme, igual que el taller de confecció de centres florals nadalencs, que s’ha de fer a partir de novembre, però que encara està sense data d’inici.

Cinta Garcia és la presidenta de l’entitat.

Respecte a altres activitats, l’Associació de Dones Endavant està preparant un viatge a Andorra pels dies 4 i 5 de novembre coincidint amb l’Andorra Shopping Festival.

Comparteix