Comença la lliga pel 1r equip i el filial de la Cala

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar s’enfrontarà diumenge a la Cava en el seu debut a la lliga de 3a Catalana i el filial ho farà dissabte, davant del Campredó a la 4a Catalana.

Comença la lliga pels equips de futbol amateurs de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, que torna a presentar dos equips en competició, el 1r equip que disputarà la lliga de 3a Catalana i el filial que ho farà a la 4a Catalana novament, amb l’objectiu de donar oportunitats a la gent jove que finalitza l’etapa de juvenil i amb l’ànim de ser una font d’alimentació del 1r equip en cas de lesions.

El 1r equip debuta a casa davant de la Cava, un dels equips històrics del territori, el qual, sempre surt amb l’etiqueta de favorit a l’ascens. Els caleros afronten aquesta temporada amb poques novetats i molta il·lusió després d’assolir la tercera posició final la passada temporada.

Amb la base de la passada temporada, l’equip de Xavi Subirats afrontaran aquesta campanya amb una única alta, la de l’Enric Salas procedent de l’Ampolla, ja que l’altra incorporació anunciada, la de Gabri Vidal, s’ha quedat en no res després que aquest hagi sortit escollit en el draft per disputar la Kings League.

Els caleros jugaran diumenge a les 17.30 h a casa davant de la Cava i ho faran amb tres baixes  de sortida, l’Enric Salas, Froi Martí i Robert Brooksbank amb molèsties físiques.

Pel que fa al filial, els homes que prepara Jordi Subirats “To” debutaran dissabte a les 17 h a casa davant del Campredó. Els caleros, que dijous a la tarda van disputar l’últim partit amistós de la temporada al camp del Riudoms, esperen millorar la classificació de la temporada passada en la qual van finalitzar a l’11a posició.

Pretemporada futbol base

Els equips federats de futbol base de l’Ametlla de Mar van començar a primers de setembre els entrenaments de pretemporada i aquest cap de setmana ja disputaran els primers partits de preparació. L’aleví B juga dissabte a les 12.15 h al camp de l’Escola Delta de Deltebre  i l’aleví A juga a les 9.30 h de dissabte al camp del Jesús i Maria.

Pel que fa a l’infantil, juga dissabte a les 10.30 h al camp de la Cala davant del Base l’Hospitalet de l’Infant, el mateix rival que tindrà l’equip cadet a partir de les 12 h del matí però en aquest cas, a l’Hospitalet. Per últim dissabte a les 17 h el juvenil jugarà un amistós al camp de la Sénia.

Comparteix