Víctor Borràs hissarà la senyera l’11 de setembre

Comparteix

L’acte de commemoració, es farà com habitualment a la plaça Catalunya a les 11.15 h.

Víctor Borràs Aixart serà l’encarregat d’hissar la senyera durant l’acte institucional de l’11 de setembre d’enguany. Borràs ha estat escollit pel govern municipal per participar en aquest acte solemne, i posterior parlament, durant l’acte per a la Diada Nacional a l’Ametlla de Mar.

L’escollit és conegut popularment al municipi pel seu servei al públic durant 42 anys, al departament de Secretaria de l’Ajuntament, com a funcionari i com secretari del Jutjat de Pau, i sobretot per la seva vinculació i implicació a la vida associativa del municipi.

Actualment, Borràs està jubilat i presideix el Grup Escènic de la SCER, alhora que col·labora amb el Club de Pensionistes de la Casa del Mar. A més, de ser membre fundador de l’ANC i ara, és membre del Consell Local per la República.

L’alcaldessa Eva del Amo, remarca que és una persona estimada al municipi pel seu tarannà.

Pel que fa a l’acte de commemoració, es farà com habitualment a la plaça Catalunya a les 11.15 h. Prèviament a les 10 h tindrà lloc la recepció oficial a l’Ajuntament i s’anirà en comitiva fins a la plaça. Hi participaran la Banda de la Cala, la Coral Candelera, la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar i la Banda de Cornetes i Tambors Verge Candelera.

Comparteix