La vela segueix durant el curs després de l’èxit del Campus de Vela de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Escola de Vela del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar ofereix activitats extraescolars els caps de setmana de 10 a 13 h per continuar navegant.

L’Escola de Vela de l’Ametlla de Mar segueix navegant durant els caps de setmana de tardor. Després de la valoració positiva del Campus d’Estiu, organitzat un any més per l’Escola de Vela del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar,  des del centre s’impulsen noves extraescolars per dur a terme durant el curs, tant per nens i nenes com per adults.

Aquestjuliol i agost, l’Escola ha ofert l’habitual Campus de Vela que ha comptat amb més de 150 alumnes,i també classes de vela i windsurf per a adults amb una vintena de participant. Tot plegat arribant a sumar un total de 170 alumnes a l’estiu, una xifra molt positiva pel centre i pel municipi, ja que segons el director de l’Escola de Vela, Xavier Garrote, s’està aconseguit que cada cop més participin xiques i xiquetes de la Cala.

De fet, el programa de l’Esport Blau que s’ha dut a terme a l’Escola Sant Jordi, durant el tercer trimestre del curs passat amb els alumnes de 5è de Primària, ha estat un incentiu més perquè els més menuts s’introdueixin a aquest esport. Garrote apunta que gairebé un 10% dels alumnes han continuat a l’escola a l’estiu i en fa una valoració molt positiva.

Durant el curs, i com l’any passat, l’Escola ofereix activitats extraescolars els caps de setmana de 10 a 13 h per continuar navegant. Des del setembre i fins al novembre, es duran a terme classes de vela destinades a joves d’entre 7 i 17 anys, de nivells diferents, cada dos o tres caps de setmana al mes, per 60 euros.

A més, en aquest horari, l’Escola estarà oberta perquè adults que tinguin més coneixements, puguin navegar.

La intenció és continuar amb els cursos trimestralment al desembre fins al febrer, o sinó s’aprofitarà els mesos d’estiu per posar el material apunt i seguir per Setmana Santa.

L’Escola de Vela també col·labora fent classes de navegació amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Monitor de Vela de l’Escola Nauticopesquera, que ha obert preinscripcions fins al 12 de setembre.

Comparteix