Balanç positiu dels Campus d’Estiu de l’AME

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha fet un balanç molt positiu dels Campus i activitats esportives organitzats aquest passat estiu, quatre propostes de lleure esportiu adaptades a diferents disciplines i objectius.

El mes de juliol amb inscripcions que han superat els 120 alumnes i l’agost amb més de 70 inscrits, han estat les xifres que es desprenen de la participació en els quatre campus organitzats aquest estiu per l’AME de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. De fet, alguns dels inscrits, han decidit continuar amb la pràctica esportiva durant la resta de la temporada. Sílvia Argentó, coordinadora de l’AME, en treu una valoració molt positiva.

Les propostes matinals que ha dut a terme l’AME de l’Ametlla de Mar són quatre campus distribuïts per edats que s’han realitzat entre les 9 del matí i les 14 h de la tarda. El Kids Camp destinat a xiquets i xiquetes nascuts entre 2015 i 2019 amb un pes important d’iniciació esportiva, psicomotricitat, tallers, treballs manuals i experimentació. El Júnior camp per edats compreses entre els nascuts l’any 2009 i 2014 en el qual ja s’introdueixen activitats com el pàdel, els escacs o les sortides a l’exterior els divendres. El Futbol Camp pels nascuts entre 2009 i 2015 amb especial atenció a la tecnificació futbolística, tot i que també han fet altres activitats. I finalment el Gimnàstic Camp que de la mateixa manera que el Futbol Camp, s’ha especialitzat en la gimnàstica rítmica.

Comparteix