La Policia Local deté dos individus que estaven robant al Casal dels Avis

Comparteix

També es van obrir diligències a un conductor d’un vehicle per fer-ho sense carnet i sota els efectes de l’alcohol i a un propietari d’un habitatge de la urbanització 3 Cales, per superar els decibels de música a altes hores de la matinada.

La Policia Local de l’Ametlla de Mar, amb el suport dels Mossos d’Esquadra va detenir la nit de divendres a dos individus mentre estaven perpetrant un robatori al Casal dels Avis de la localitat.

Els agents de la policia van enxampar-los mentre cometien el delicte. La patrulla va rebre l’avís de la central d’alarmes a les 4.45 h i es va traslladar al Casal dels Avis on ja va veure un dels individus que estava vigilant, el qual va ser detingut amb rapidesa. La detenció d’un altre individu que es trobava a l’interior intentant amagar-se va necessitar el suport dels Mossos d’Esquadra.

Els lladres van forçar una petita reixa per accedir al local i ja tenien preparada per emportar-se una televisió de grans dimensions i diverses begudes. Els dos detinguts comptaven amb diversos antecedents policials i a un d’ells se li van intervenir substàncies estupefaents, fet pel qual va ser denunciat també per la Llei de Seguretat Ciutadana.

A banda, en un control d’alcoholèmia rutinari divendres de matinada, la Policia Local també va obrir diligències a un conductor per fer-ho sense carnet i sota els efectes de l’alcohol.

El cos de seguretat municipal també va haver d’intervenir divendres a la nit en un habitatge de la urbanització 3 Cales en el qual s’estava fent una festa a altes hores de la matinada amb el volum de la música superant els límits. La policia ha obert també diligències al propietari de l’habitatge.

Comparteix