S’han obert les inscripcions per a les activitats esportives d’hivern

Comparteix

Es pot consultar tota la guia de serveis a: www.ametllamar.cat/esports/guiadeserveis/hivern/

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja ha posat en marxa el període d’inscripcions a les activitats esportives tardor-hivern-primavera. Enguany, la guia de serveis canvia a un format web més àgil.

Una de les novetats d’aquest any és la manera d’accedir a la informació, ja que s’ha habilitat un espai al portal web més fàcil d’utilitzar, que dona accés als diferents serveis.

El nou format permet l’accés a cinc apartats. El primer, fa esment a les activitats i cursets que contemplen una periodicitat entre el setembre i el juny i on s’inclouen les propostes per a infantils i júniors habituals com la gimnàstica rítmica, taekwondo infantil, multiesports, pàdel, natació o futbol base. A més de les que van destinades al públic adult i sènior: ioga, pàdel, pilates, gimdoor, aquagym, gimnàstica rítmica i estètica, ball social, defensa personal i natació prepart, postpart i per a adults.

Un segon apartat va destinat als interessats en abonaments al cem i les diferents possibilitats existents. El tercer, fa referència a les tarifes temporals d’accés per a la utilització dels serveis ja sigui preinfantils, majors de 13 anys, adults o la tarifa combinada.

Un altre espai fa referència a una de les novetats d’aquest any que és l’oferta d’entrenaments personals i grups reduïts, una tendència cada vegada més habitual, tal com explica Marc Vilabrú, gerent de l’Àrea Municipal d’Esports.

Per últim, el cinquè apartat fa referència al lloguer d’espais i instal·lacions esportives municipals i els preus.

Les activitats s’iniciaran el pròxim 18 de setembre, salvant l’excepció del futbol base federat que començarà aquest divendres dia 1 de setembre.

L’AME de l’Ametlla de Mar aplicarà a l’inici d’aquesta temporada una actualització de les tarifes i abonaments, després de no fer-ho des de 2018. Tot i que l’increment de l’IPC interanual acumulat durant aquests anys ha estat del 15,30%, l’actualització serà moderada, ja que s’ha adaptat a totes les tarifes amb l’objectiu de fer sostenibles les activitats.

Recordem que el cem La Cala està tancat fins al 12 de setembre per tasques de manteniment, però la recepció està oberta per tramitar les diferents inscripcions.

Comparteix