Derrota de la Cala davant del Camarles en el quart partit de pretemporada

Comparteix

Els caleros jugaran el següent i últim partit de pretemporada divendres 8 de setembre davant del 4a Catalana.

Per la seva banda, el filial jugarà aquest dijous el primer partit de pretemporada contra el Camarles B, a les 20.30 h a casa.

El 1r equip de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre aquest dimecres per 1 a 4 davant del Camarles. Va ser un partit de pretemporada amb un rival molt exigent que els caleros no van poder controlar. Tot i el resultat, l’entrenador valora molt positivament el partit, perquè els jugadors van poder sumar minuts d’entrenament i provar nous sistemes tàctics.

Els de l’Ametlla de Mar van dominar totalment els primers 45 minuts, però dues faltes de concentració van servir perquè el Camarles encaixés el 0 a 2 a la primera part. La segona part ja va ser dominada pel rival, que va sumar 2 gols més al marcador.

L’entrenador Xavi Subirats remarca que el resultat és el menys important, ja que els jugadors van poder provar sistemes tàctics nous i es van adaptar bé.

L’equip tenia previst jugar aquest divendres a l’Aldea, però finalment s’ha anul·lat per falta d’efectius i per no forçar l’equip que d’aquí a dues setmanes ja comença la lliga. D’aquesta manera, l’últim partit de pretemporada dels caleros serà divendres 8 de setembre davant del 4a Catalana.

Per la seva banda, el filial jugarà aquest dijous el primer partit de pretemporada contra el Camarles B, a les 20.30 h a casa.

Comparteix