Comencen les obres d’ampliació del CAP l’Ametlla de Mar

Comparteix

La previsió és que les obres finalitzin a finals de 2023 i que el 2024, el nou espai entri en funcionament.

Ja està en marxa la construcció de l’ampliació del Centre d’Atenció Primària (CAP) l’Ametlla de Mar. L’ampliació compta amb una inversió prevista de 2.295.080,02 €, finançats amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration), i ampliarà en una superfície de 819 m2 l’actual CAP.

Després d’uns dies de retard per qüestions administratives, les obres d’ampliació del CAP l’Ametlla de Mar ja han començat en el solar adjacent al centre, de titularitat municipal, que preveu albergar tres plantes, amb 7 consultes de medicina familiar i infermeria, 2 de pediatria i infermeria pediàtrica, 2 d’odontologia, 1 d’ASSiR i 1 sala polivalent.

L’actuació té com a objectiu principal traslladar al mateix centre el servei de rehabilitació ambulatòria per tal que les persones usuàries tinguin un únic punt d’atenció, a la vegada que es dona compliment al programa funcional d’aquest CAP.

La gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Íngrid Roca, explica que l’ampliació millorarà l’entorn dels professionals i el servei que ofereixen.

A la planta baixa de l’edifici annex, amb un accés independent, hi haurà l’àrea de rehabilitació que inclourà dues consultes i un gimnàs amb una zona de boxes polivalents. La primera i segona planta albergaran 8 consultes polivalents per donar resposta a les noves necessitats d’Atenció Primària, sorgides recentment a partir de la incorporació dels nous rols professionals. A més, s’hi ubicarà una nova Aula d’Educació Sanitària que permetrà dotar d’espais per a la docència dels professionals del CAP.

La previsió és que les obres finalitzin a finals de 2023 i que el 2024, el nou espai entri en funcionament.

Comparteix