Els professionals i comerciants caleros ja es poden inscriure a la nova guia comercial de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Per tan sols 10 euros i fins als 350 euros, -segons el tipus de publicitat contractada-, els interessats es poden inscriure fins al 6 d’octubre.

L’Àrea Municipal de Turisme i Comerç ha obert el període d’inscripcions perquè professionals i comerciants del municipi s’incloguin a la guia comercial i professional. Serà la 16a edició d’aquesta eina de consulta que reuneix centenars d’empreses locals i permet donar a conèixer i promocionar la varietat de serveis que ofereix la població.

Les persones que tenen empreses locals ja es poden inscriure a la nova guia comercial de l’Ametlla de Mar fins al 6 d’octubre. Els únics requisits són tenir la botiga física o la seu fiscal registrada al municipi.

La guia facilita les dades de totes les empreses del municipi, ordenades alfabèticament i amb un disseny fàcil i intuïtiu per cercar els serveis que ofereix el municipi.

La tècnica de Turisme, Eva Garcia, explica que «és una eina útil i mítica a la nostra població que fa 33 anys que tirem endavant».

Els preus es mantenen com l’edició passada; amb un mínim de 10 euros i un màxim de 350 euros, els comerciants i professionals poden incloure les seves dades o contractar diferent tipus de publicitat.

Per inscriure’s cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme del parc del Bon Repòs, de dilluns a divendres de 10 h a 14 h, trucar al telèfon 977 45 64 77 o enviar un correu electrònic a turisme@ametllamar.cat.

Comparteix