La Cala s’imposa a l’Ampolla per 4 a 1 en el segon partit de pretemporada

Comparteix

Els caleros tornaran a jugar dissabte a les 19 h a casa davant d’un altre equip de 2a Catalana, el Jesús Catalonia.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar aquest dijous el segon partit de la pretemporada, una victòria de prestigi davant de l’Ampolla, equip que milita a la 2a Catalana.

Els caleros van imposar-se finalment per 4 gols a 1, tot i que van marxar al descans amb empat a 1 després d’una primera part molt igualada en la qual, la Cala s’havia avançat amb un gol de Marc Brull.

A la segona, una contra començada pel porter, la va culminar Ivan Vidal per posar als caleros per davant. Els caleros van ser molt més efectius a la segona part i van buscar l’esquena de la defensa ampollera. Així va arribar el tercer gol de Roger Pitarque. Denis Margalef va establir el 4 a 1 definitiu després d’una bonica vaselina. En aquesta segona part van aparèixer molts dels joves que aquest any han pujat a l’equip des del juvenil demostrant que poden aportar molt aquesta temporada. Xavi Subirats va fer aquesta valoració al final del partit.

Els caleros tornaran a jugar dissabte a casa davant d’un altre equip de 2a Catalana, el Jesús Catalonia. Respecte als objectius, l’entrenador insisteix que es tracta d’acumular minuts i assumir el sistema.

El partit de dissabte serà a les 19 h.

Comparteix