El 1r equip de la Cala juga avui davant de l’Ampolla

Comparteix

Tot i jugar aquest vespre, els caleros tornaran a jugar dissabte a les 19 h també a casa davant del Jesús Catalonia de la 2a Catalana.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar disputarà aquest vespre el segon partit d’aquesta pretemporada. Serà a partir de les 20 h al camp de la Cala davant de l’Ampolla, equip de 2a Catalana.

Després d’una setmana d’entrenaments, el 1r equip de la Cala disputarà aquesta tarda el segon compromís de preparació d’aquest inici de pretemporada. Després d’haver superat dissabte passat al Miami Platja per 1 gol a 0, el d’avui ja és un enfrontament de molt més nivell.

Els de l’Ametlla de Mar només portaran dos entrenaments més que el dissabte, però la qualitat del rival, un habitual en els darrers anys de la 2a Catalana, ja obliga als caleros a donar una millor imatge i a afrontar el partit amb una altra mentalitat. L’entrenador Xavi Subirats, tot i que és conscient que el rival els exigirà més, no perd de vista que és un partit de pretemporada.

Tot i jugar aquest vespre, els caleros tornaran a jugar dissabte a les 19 h també a casa davant del Jesús Catalonia de la 2a Catalana.

Comparteix