Els Veterans de la Cala busquen gent per competir

Comparteix

Els interessats poden trucar al telèfon 679 77 65 54 o enviar un correu electrònic a l’adreça aevametllademar@gmail.com.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar busca efectius per competir a la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre i no passar dificultats durant la temporada.

Des de l’equip de veterans de la Cala s’ha fet una crida a tots aquells que compleixin amb els requisits de l’edat, ja que han de ser majors de trenta anys i vulguin formar part de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar, que seran benvinguts a l’entitat.

La manca d’efectius ha estat un dels principals problemes de l’equip en les passades temporades. És per aquest motiu que des de l’agrupació s’ha fet una crida per completar una plantilla prou extensa per a afrontar la temporada amb garanties, destacant sobretot la manca de porters a l’equip, tal com explica Joan Pere Llambrich, és entrenador dels veterans.

Els interessats poden trucar al telèfon 679 77 65 54 o enviar un correu electrònic a l’adreça aevametllademar@gmail.com.

La Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre està previst que comenci a finals de setembre o primers d’octubre, tot i que l’equip calero ja ha iniciat la pretemporada i fa uns dies que van començar els entrenaments.

Comparteix