Mor ofegat un home a la platja de l’Alguer

Comparteix

 Segons ha explicat Protecció Civil, la víctima s’ha ofegat poc abans del començament del servei de vigilància de platges.

Segons Protecció Civil de la Generalitat, aquest dilluns al matí ha mort ofegat un home a la platja de l’Alguer, a l’Ametlla de Mar. Es tracta d’un home d’uns 80 anys, veí de Sabadell, que anava indocumentat.

L’avís dels fets s’ha rebut al telèfon d’emergències 112 a les 11.06 hores. L’home s’ha ofegat minuts abans del començament del servei de vigilància de platges, -que justament s’inicia a les 11 hores-. Els socorristes que es trobaven a la platja, l’han pogut treure inconscient de l’aigua, li han iniciat les maniobres de reanimació, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. S’han activat tres patrulles del SEM, tres de Mossos d’Esquadra i el SUM.

Amb aquesta, ja són vint-i-dues les persones mortes a les platges catalanes en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre) d’aquest 2023. Cal recordar que aquest recompte només fa referència a banyistes.

En aquest sentit, Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb uns dies de temperatures molt altes. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

Comparteix