L’Ametlla de Mar enamora National Geographic amb la seva desfilada de platges i cales

Comparteix

La revista de gran ressò internacional ha publicat una crònica del municipi que repassa les platges més recomanables del municipi.

La reconeguda publicació National Geographic ha assenyalat l’Ametlla de Mar com “l’epicentre on van els tarragonins quan els ve de gust passar el dia en una cala amagada”. La revista, experta en entorns naturals i destinacions turístiques, ha caracteritzat aquest enclavament tarragoní “com un festival de platges i com la galàxia mediterrània de la província de Tarragona”.

L’edició espanyola de la revista National Geographic porta tot l’estiu explorant els racons secrets que s’amaguen a Espanya i un d’ells ha estat, recentment, l’Ametlla de Mar.

Un periodista expert en viatges ha fet una crònica extensa de les platges més recomanables del municipi, -de sorra fina, de pedres, les més naturalistes-, així com també fa ressò de l’Illot i del camí de ronda GR-92.

National Geographic indica que, la Costa Daurada, “s’acostuma a associar imatges de platges extenses de sorra fina i suau entrada a l’aigua. Però la seva existència no tindria cap gràcia si no fos pel seu revers: els seus altres racons de platja, coordenades gairebé secretes que apareixen només al mapa dels iniciats als goigs del Baix Ebre”. En relació amb això, la publicació destaca que l’extrem més del sud de la Costa Daurada es compon de “camins de ronda, penya-segats, platges salvatges i cales secretes”.

La regidora de Turisme, Ma José Castellano, explica que no es tracta de cap conveni, sinó que ha estat el propi mitjà que ha volgut fer ressò de la població.

A més, paral·lelament, el Diari d’Andorra també ha dedicat la seva contraportada al municipi definint-lo com un poble de pescadors que és més que costa, també és vida marinera i gastronomia de proximitat.

Comparteix