El 1r equip de la Cala inicia els entrenaments de pretemporada

Comparteix

L’equip es presentarà aquest dissabte dia 20 d’agost a les 19h a casa davant de l’afició en un partit davant del Miami Platja de la 4a Catalana.

Aquest dimecres dia 16 d’agost va iniciar els entrenaments de pretemporada el 1r equip de futbol de la S.C,.E.R de l’Ametlla de Mar. La plantilla al complet va donar el tret de sortida a una temporada il·lusionant amb poques novetats.

Els integrants del 1r equip de la Cala per a la temporada 2023-2024 van iniciar aquest dimecres la preparació de cara a afrontar una campanya que es presenta amb molts al·licients, després del magnífic paper realitzat la temporada passada. 

Amb poques incorporacions, l’Enric Salas procedent de l’Ampolla i Gabri Vidal, germà del també jugador de la plantilla calera Ivan Vidal, procedent del Jesús i Maria, l’equip calero compta amb la major part de jugadors que van finalitzar la passada temporada, una base consolidada amb jugadors de casa i algunes incorporacions de joves procedents del juvenil.

Rafel Aixart és el president de la secció esportiva de la Societat creu que s’ha augmentat el nivell i posa l’equip en la lluita per l’ascens.

L’equip es presentarà aquest dissabte dia 20 d’agost a les 19h a casa davant de l’afició en un partit davant del Miami Platja de la 4a Catalana. El 24 d’agost també a casa jugarà contra l’Ampolla de la 2a Catalana i el dia 26 ho tornarà a fer a casa davant del Jesús Catalonia de la 2a Catalana. Els caleros també tenen previst jugar el 30 d’agost a casa davant del Camarles de la 2a Catalana i el 2 de setembre al camp de l’Aldeana de la 2a Catalana. L’últim partit de preparació abans del debut en lliga serà el dia 8 de setembre que farà un partit amb el seu filial de la 4a Catalana.

El 1r equip de la Cala començarà la lliga a la 3a Catalana el dia 17 de setembre i tindrà l’oportunitat de debutar a casa i el seu rival serà la Cava.

Comparteix