Roger Espuny, campió en la seva categoria júnior a la Copa de Nacions de Twirling

Comparteix

El Club va aconseguir anar a la final amb quatre exercicis i la resta d’atletes van classificar-se entre les primeres 20 posicions de les seves respectives categories.

Valoració molt positiva del Club de Twirling de l’Ametlla de Mar en la seva participació a la Copa de Nacions, celebrada del 5 al 8 d’agost a Liverpool. Roger Espuny va finalitzar campió en la categoria de Solo 1 Bastó Junior Men B, mentre que quatre exercicis van quedar finalistes i la resta, tot i quedar-se a les portes de la final, van obtenir bones posicions entre la seixantena de participants que hi havia aproximadament per categoria.

L’atleta calero, Roger Espuny, es va proclamar campió de la seva categoria amb un exercici brillant que va convèncer el jurat obtenint aquest meritori resultat. A més, a la categoria 2 Bastons Júnior B, Espuny va quedar finalista i 6è classificat.

En modalitat Twirl Artístic femení B Sènior 2, Neus Vidal va ser finalista i es va classificar en 5a posició. En Parella Artística, per una banda, Widet i Núria Tibari també van anar a la final i van ser 10es classificades, i per l’altra, Maria Campanals i Maria Margalef van acabar 12es classificades.

I pel que fa a la modalitat Solista, Maria Campanals, sènior A, es va classificar en 18a posició,  Maria Margalef, júnior A, 20a classificada i Eric Llatche, júnior B, 13è classificat.

L’entrenadora del Club, Hero Tello, remarca que la valoració és molt positiva.

La competició va comptar amb més de 1.500 atletes d’arreu del món.

Comparteix