El color rosa vestirà el Correbars d’Estiu de l’Ametlla de Mar

Comparteix

El passacarrers s’iniciarà a l’Ajuntament i farà parada a cinc punts diferents del municipi, fins a arribar a la Confraria de Pescadors, on tindrà lloc el concert de The Baldats.

El fenomen ‘Barbie’ arrasa amb tot, fins i tot amb el Correbars d’Estiu a l’Ametlla de Mar. Els Quintos i Quintes de 2003 i la Xaranga Suquet Calero han preparat un correbars amb molta festa i amb un dress code: el color rosa. I és que els participants hauran de portar una peça de roba de color rosa per seguir amb la bandera popular de l’estiu.

El recorregut s’iniciarà a les 18.30 h a l’Ajuntament i farà parada a cinc punts diferents perquè els assistents puguin anar fent un beure: Frankfurt La Kla, La Penya Barcelonista, Txe Mari, Mementos, fins a arribar a la Taverna del Port, on tindrà lloc el concert del grup local, The Baldats.

Les Quintes, Anna Pallarés i Núria Labòria, expliquen com va sorgir la idea de la pink edition i apunten que a partir de les 18 h s’oferirà l’ecogot i un ventall per 5 euros als participants.

La música estarà assegurada amb la xaranga Suquet Calero que amenitzarà tot el correbars i més tard, amb el grup local The Baldats que oferirà un concert amb un repertori variat que farà moure l’esquelet als assistents fins que el cos aguanti. Enguany, la xaranga comptarà amb la col·laboració de membres de la xaranga Tocats de l’Ala de Vilaseca. Així ho han avançat els membres, Denís Sales i Àlex Brull.

L’ambient festiu es viurà dissabte amb aquesta activitat que s’uneix la tendència de tons roses que reflecteixen feminitat, dolçor i elegància.

Comparteix