Ofegament mortal nocturn d’un jove de 26 anys en una cala de l’Ametlla de Mar

Comparteix

El cas es va produir a la Cala de Lo Ribellet en estranyes circumstàncies.

Un jove de 26 anys va morir ofegat dissabte a la nit en una cala de l’Ametlla de Mar, en estranyes circumstàncies. Ara, s’està investigant el succés que es va produir pels voltants de les 22.35 hores a la cala de Lo Ribellet.

Segons fonts policials, diverses persones van veure arribar un cotxe fins a la platja i embarrancar a la sorra. L’únic ocupant va baixar del turisme i va anar directament a l’aigua. El noi semblava estar baix efectes de l’alcohol o d’alguna substància. Després d’uns minuts, els mateixos testimonis van alertar els serveis d’emergències i la policia en veure que l’home no sortia del mar. Diverses patrulles de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, Mossos d’Esquadra i Bombers es van desplaçar a la zona per localitzar l’afectat.

Finalment, el cos de l’home va aparèixer flotant i va ser arrossegat per les onades fins a la sorra. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va realitzar tasques de reanimació, sense èxit. La víctima és un jove de 26 anys i veí de Barberà del Vallès. En un principi, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tortosa s’havia fet càrrec del cas, però finalment el cas ha passat a mans de la policia judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona, ja que el cos de la víctima havia aparegut flotant en el mar.

Amb aquest, ja són 20 morts ofegats a la costa catalana.

Comparteix