Els veïns de Roques Daurades es reuneixen amb l’alcaldia per posar sobre la taula diverses problemàtiques de la urbanització

Comparteix

Va ser el primer contacte amb el nou equip de govern i la voluntat és continuar reunint-se més endavant per posar fi a problemes històrics.

Dissabte passat va tenir lloc una reunió de l’Associació de Propietaris de Roques Daurades que va comptar amb la presència de l’alcaldessa Eva del Amo i el regidor d’Urbanisme, Xavi de la Fuente, per tal de tractar diverses problemàtiques amb les quals es troben els veïns i veïnes de la urbanització.Va ser el primer contacte amb el nou equip de govern i la voluntat és continuar reunint-se per posar fi a problemes històrics.

El servei de neteja i de manteniment o la liquidació definitiva del projecte de reparcel·lació van ser els temes principals que es van tractar a la reunió per posar fi les mancances i les inquietuds i preocupacions amb les quals viuen els veïns i veïnes, des de fa anys.

Els veïns manifesten que “feia anys que no rebien un servei de neteja i de manteniment rigorós com la resta del nucli urbà” i també es queixen que “des de 2012 no se’ls aplica la liquidació definitiva del projecte de reparcel·lació, fet que els provoca que hagin d’assumir una càrrega econòmica al registre de la propietat que no els permet, per exemple, demanar un préstec o vendre la propietat”.

Així ho explica el president de l’associació de propietaris de Roques Daurades, Xavier Cervera.

Per la seva banda, regidor d’Urbanisme, Xavi de la Fuente, apunta que “es va posar sobre la taula la creació del nou Consell Assessor Urbanístic que pretén buscar solucions amb la judicialització i conflictes que tenia la urbanització amb l’anterior equip de govern”.

D’aquesta manera, l’associació ha emplaçat una nova reunió de cara al setembre per solucionar definitivament aquest problema històric de la urbanització i d’altres temes que preocupen als veïns.

Comparteix