Arriba el ‘Tardeo Geganter’ organitzat per la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Serà aquest dissabte a les 18 h a la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar.

La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar organitza aquest dissabte a la tarda el ‘Tardeo Geganter’, una festa musical que té l’objectiu de donar visibilitat a una de les entitats més actives de la Cala.

Sense les pretensions de la Diada Gegantera que van organitzar el passat mes d’octubre i que tenen intenció de tornar a organitzar, el ‘Tardeo Geganter’ pretén cridar l’atenció dels joves i població en general per gaudir d’unes hores de música i gresca als voltants de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar.

El ‘Tardeo’ s’iniciarà a les 18 h amb sessions musicals dels Dj’s Sergio Calero i Jordi Prat que amenitzaran la festa. Al llarg de tota la tarda s’instal·larà un ‘photocall’ per tal que tothom pugui fer-se fotos amb Pere i la Cande, dos dels gegants de la colla i que permetran participar a través d’Instagram en diversos sortejos.

Rubèn Vila, secretari de la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar, explica que és una manera de donar a conèixer la tradició dels gegants, passar una bona tarda de festa i perquè no, contribuir amb el que es reculli de la barra de bar a l’economia de la Colla Gegantera.

La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar va participar el passat 8 de juliol a la 1a Trobada de Gegants del Cardener en la qual se celebraven els 10 anys dels gegants de Callús. La Colla del Bages va fer padrins a la colla calera de la nova gegantona Valentina de Gotmar.

Els geganters i geganteres caleros no paren i el 29 de juliol tenen una sortida al Perelló per celebrar els 40 anys dels seus gegants. El 12 d’agost tenen prevista una sortida a Vallmoll i el 26 d’agost una altra, a Mora d’Ebre.

A més, la Colla continua buscant nous membres, tant per reforçar els geganters com els grallers i han obert unes classes a tots els interessats en aprendre a tocar la gralla.

Comparteix