‘Tom i Jerry’ serà la pel·lícula d’aquest dimarts al Cinema a la Fresca

Comparteix

Les projeccions són a les 22 h i al parc del Bon Repòs.

Dimarts passat es va iniciar el cicle de projeccions de Cinema a la Fresca al parc del Bon Repòs amb la pel·lícula a ‘Todo Tren 2’ i aquest dimarts, la pel·lícula serà ‘Tom i Jerry’ en català.

El Bon Repòs es converteix en una sala de cinema a l’aire lliure. La regidoria de Festes ha tornat a escollir el cèntric parc per oferir el Cinema a la Fresca. Aquest juliol s’ofereixen dues projeccions i la intenció és oferir-ne dues més a l’agost.

Aquest dimarts serà el torn de la pel·lícula infantil ‘Tom & Jerry’, una pel·lícula híbrida d’acció real i animació. La cinta es basa en els dibuixos animats creats per William Hanna i Joseph Barbera el 1940, dirigida per Tim Story i escrita per Eric Cavando, Katie Silberman, April Prosser i Kevin Costello.

El regidor de Festes, Albert Borràs, remarca que les pel·lícules del Cinema a la Fresca són de caire familiar i solen tenir molt d’èxit.

Les pel·lícules es projecten a les 22 h de la nit en una gran pantalla que s’instal·la a la part central del parc del Bon Repòs. Tot i que els espectadors poden portar-se la cadira, la regidoria ofereix més de 200 cadires gratuïtament per tots els assistents.

Comparteix