S’obren les inscripcions al futbol 7 de l’AME

Comparteix

Els interessats ho poden fer amb la targeta sanitària del xiquet o xiqueta i un número de compte de manera presencial a la recepció del CEM la cala.

L’AME de l’Ametlla de Mar ha obert aquest dilluns dia 17 de juliol les inscripcions per a tots aquells nens i nenes que vulguin practicar el futbol la pròxima temporada sota el paraigua municipal en els equips de futbol 7 ja siguin en competició escolar federada.

Des d’avui, tots aquells nens i nenes que desitgin formar part d’algun dels equips de futbol 7 de l’AME de l’Ametlla de Mar i integrar-se a la disciplina dels entrenaments de cara a la pròxima temporada, ja podran fer les inscripcions al CEM la Cala.

L’objectiu de l’AME de l’Ametlla de Mar és avançar-se a l’inici de la temporada per tal de poder fer una previsió el més real possible dels efectius que cada categoria pot disposar i dels equips que finalment podran inscriure al setembre i així poder planificar millor els entrenadors disponibles i les competicions a afrontar. Segons la coordinadora de Futbol Base de l’AME de l’Ametlla de Mar, Sílvia Argentó l’interès despertat fa que hi hagi bones perspectives i fins i tot es podrien arribar a fer dos equips per categoria, .

La categoria Patufet és pels nascuts el 2018-2019, prebenjamí 2016-2017, benjamí 2014-2015 i Aleví 2012-2013. Els interessats ho poden fer amb la targeta sanitària del xiquet o xiqueta i un número de compte de manera presencial a la recepció del CEM la cala.

Comparteix