La Cala Ràdio es prepara per la programació de l’estiu

Comparteix

Dilluns vinent, l’emissora deixarà d’emetre els programes habituals com el ‘Sempre a punt’, ‘Al Dia Terres de l’Ebre, ‘Arran de Mar’ o ‘Fila Zero’ i passarà a oferir la programació de l’estiu.

La Cala Ràdio canviarà, la setmana vinent, la programació habitual del curs, – deixant d’emetre els programes ‘Sempre a punt’, ‘Al Dia Terres de l’Ebre, ‘Arran de Mar’ o ‘Fila Zero’- per oferir altres programes més frescos durant l’estiu. L’emissora municipal aposta per nous continguts de dilluns a divendres, de producció pròpia i altres coproduccions i col·laboracions, mantenint la informació i l’entreteniment de proximitat.

La ràdio calera iniciarà la programació d’estiu, amb la recuperació del magazín matinal ‘Posa’t al dia’, de dilluns a divendres a les 8 h, on s’oferiran tots els continguts imprescindibles per començar bé el dia: notícies, efemèrides, comunicats, l’agenda, etc.

Després seguirà amb un magazín territorial, ‘Obert x Vacances’, coproduït per la Xarxa de Comunicació Local i altres emissores locals del territori. El programa oferirà un prisma més ampli de la realitat actual a Catalunya, de dilluns a divendres, de 9 a 11 h. I a les 12 h tindrà lloc l’‘Entrevista a la fresca’, una breu entrevista que tractarà temes diversos i actuals de proximitat amb diferents persones o entitats de la població.

L’emissora també ha previst la col·laboració amb el col·lectiu ‘La Deskarada’, amb el programa ‘Cada dia és 8M’, que ja es va produir el curs passat i es reprèn per oferir-se els dijous a les 13 h. Noemí Llambrich del col·lectiu feminista tractarà diversos temes en format tertúlia, donant veu a diferents dones del poble i del territori.

A més també s’oferirà ‘Tal com raja’, un programa juvenil que conduiran Laia Llambrich i Noa Galdón, dues noies caleres que sortiran al carrer visitant diferents llocs, entitats o persones del municipi i preguntant a la gent, el què pensa sobre un tema.

Com és habitual, es mantindrà l’espai dels ‘Butlletins’ cada hora de dilluns a divendres, amb el resum de les notícies locals del municipi i també ‘Notícies en Xarxa’ i els ‘Butlletins’ de la Xarxa de Comunicació Local, que repassen les notícies d’àmbit més general, de les 14 h a les 15 h, tots els dies de la setmana.

Comparteix