El calero Norbert Callau fitxa com a preparador físic dels juvenils del Barça

Comparteix

El de l’Ametlla de Mar s’incorporarà a la disciplina blaugrana el pròxim dia 24 de juliol a l’inici de la pretemporada.

El calero Norbert Callau ha fitxat pel Futbol Club Barcelona i s’encarregarà de la preparació física dels equips juvenils , després de deixar l’AEK Larnaka de Xipre en el qual ha estat durant tres temporades.

El de l’Ametlla de Mar ha apostat per un canvi d’aires i ha tornat a casa de la mà del F.C Barcelona, al que s’incorporarà pròximament dins de l’staff de preparació física dels dos equips juvenils de l’entitat blaugrana, el juvenil A de divisió d’honor i que jugarà la Youth League, l’equivalent a la Champions League en categoria Juvenil, i el juvenil B de categoria Nacional.

Tot i tenir oferta per continuar a Xipre després d’una exitosa temporada de l’AEK Larnaka en la qual ha disputat 16 partits europeus entre Champions League, Europa Leagué i Conference League, competició aquesta en la qual foren eliminats pel West Ham anglès que va resultar-ne campió, el calero ha decidit tornar a Catalunya i estar més prop de casa. Norbert Callau.

Exjugador de la Cala i diversos clubs al territori, Norbert Callau es va incorporar a la disciplina de la Rapitenca i de l’Ascó, fitxant amb el Nàstic de Tarragona com a preparador físic del juvenil divisió d’honor la temporada 2018-2019. La temporada següent la 2029-2020 va passar a la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic a 3a divisió i d’allà va fer el salt al futbol professional la temporada 2020-2021 de la mà de l’AEK Larnaka de la 1a divisió Xipriota on s’hi ha estat tres temporades.

Comparteix