Presència del twirling calero a l’Eurotwirling a França

Comparteix

Maria Campanals competirà en estil lliure a la categoria sènior absoluta i l’objectiu és classificar-se per a les semifinals.

L’atleta del Club de Twirling l’Ametlla de Mar, Maria Campanals, formarà part de la delegació espanyola que participarà al Campionat d’Europa de Twirling de la WBTF que es disputarà a Moulleron le Captif a França.

La calera, que s’ha classificat per participar en aquesta cita europea amb els resultats assolits en els diferents campionats estatals, va marxar aquest dilluns cap a terres franceses per disputar l’Eurotwirling del 13 al 16 de juliol.

Maria Campanals competirà en estil lliure a la categoria sènior absoluta i les perspectives apunten al fet que pugui superar les fases prèvies amb l’objectiu de classificar-se per a les semifinals, tal com apunta l’entrenadora del Club, Hero Tello.

A més de la delegació espanyola també hi prendran part França, Escòcia, Noruega, Suïssa, Eslovènia, Suècia, Itàlia, Anglaterra, Països Baixos, Alemanya, Bèlgica i Croàcia.

A banda, cal recordar també que set atletes del Club Twirling l’Ametlla de Mar, -Widet i Núria Tibari, Maria Campanals i Maria Margalef, Enric Llatche, Roger Espuny i Neus Vidal- s’han classificat per disputar la Copa de Nacions, que tindrà lloc a Liverpool (Gran Bretanya) de l’1 al 8 d’agost.

Comparteix