El Club de Tennis l’Ametlla de Mar es juga l’ascens a la 2a Catalana de Pàdel aquest cap de setmana

Pàdel l'Ametlla de Mar 2022
Comparteix

Cal recordar que els caleros es van classificar per disputar aquest play-off d’ascens després d’acabar la lliga a la 3a posició.

L’equip de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar afrontarà aquest cap de setmana el play-off d’ascens a la 2a Catalana junt amb set equips més, en unes eliminatòries que s’han centralitzat a les instal·lacions de l’Apolo Club de Torredembarra.

Els caleros tindran aquest cap de setmana la possibilitat de consolidar el segon ascens consecutiu en dos anys. Per aconseguir-ho s’hauran de classificar almenys per disputar la final del play-off, ja que dels vuit equips classificats, només dos assoliran l’ascens a la 2a Catalana.

Els caleros de l’equip A s’hauran d’enfrontar dissabte a l’equip C del Vendrell Pàdel Club. En cas de superar-lo, el seu rival sortirà de l’eliminatòria entre el Punto Pàdel D de Santa Oliva i el Tot Pàdel Reus.

Jordi Torres és un dels integrants de l’equip.

Pels tres primers partits de dissabte el Club de Tennis de l’Ametlla de Mar ha previst les parelles Jaume Pijoan-Aleix Cespedes, Ivan Fernández-Jordi Torres, i Marc Medrano-Miquel Martí.

A l’altre costat del quadre es jugaran els partits entre el Mesk Pàdel SP de Tarragona i el SPTR Riudoms C, per una banda, i l’Apolo Club Esportiu C de Torredembarra i el Club Pàdel Mora la Nova B per l’altra.

Cal recordar que els caleros es van classificar per disputar aquest play-off d’ascens després d’acabar la lliga a la 3a posició.

Comparteix