Aquesta tarda obre el foc l’Open de Futbol platja a Pixavaques

Comparteix

L’equip guanyador s’emportarà 1.000 € de premi, 500 € el segon i 150 € el tercer.

Aquesta tarda s’enceta a la platja de Pixavaques la 24a edició de l’Open Futbol Platja l’Ametlla de Mar amb la participació d’11 equips.

Serà a partir de les 19 h d’aquesta tarda quan la pilota comenci a rodar al damunt de la sorra de Pixavaques, que com cada any s’ha habilitat per tal que es pugui compartir un dia de platja, amb la pràctica d’aquesta modalitat futbolística.

La primera jornada contempla la disputa de fins a 14 partits de la fase de grups i es preveu que finalitzi de matinada.

La segona jornada, la de dissabte, començarà a les 16.30 h de la tarda, jugant-se primer la resta dels partits de la fase de grups, deixant per a l’horari nocturn les semifinals i sobretot la final.

L’equip guanyador s’emportarà 1.000 € de premi, 500 € el segon i 150 € el tercer.
Els equips participants responen a noms tan diversos com Fem aigües FC, l’Oficina, Pollancres FC, Los Foians de l’Ivan, Distribucions Colomines, Boka a Boka, los Niños del Niño, Sóc Tonto FC, Bad Boys, Gremlins i Tunatour.

Organitzat per la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa de l’Ametlla de Mar i patrocinat aquest any per disco-terrassa la Costa, l’Open de Futbol Platja de l’Ametlla de Mar es converteix en l’epicentre de l’ambient estiuenc i festiu durant el cap de setmana, i compta habitualment amb una gran afluència de públic durant tot el torneig combinant esport, platja i música.

Comparteix