En marxa el Gimnàstic Camp amb 25 participants setmanals

Comparteix

Algunes de les participants són practicants habituals de rítmica i altres volen conèixer aquesta modalitat esportiva, incloent-hi algunes noies que es troben de vacances a la població.

Aquesta setmana ha començat el Gimnàstic Camp, campus organitzat per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar dins dels Campus i Activitats Esportives Estiu 2023 i destinat a l’aprenentatge i la pràctica de la gimnàstica rítmica.

El Gimnàstic Camp es porta a terme majoritàriament al poliesportiu Municipal Galetet de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 h. Al llarg d’aquest mes de juliol hi ha inscrites una mitjana de 25 gimnastes setmanals, algunes d’elles que són practicants habituals d’aquest esport i d’altres que volen conèixer aquesta modalitat esportiva, incloent-hi algunes noies que es troben de vacances a la població.

Durant el campus es treballen aspectes com l’equilibri, acrobàcies, coreografies, expressió corporal, música, ritme o els salts, però també hi ha temps per fer tallers de treballs manuals i dos dies a la setmana natació a les piscines del CEM. L’objectiu del campus, tal com explica Tere Llambrich, coordinadora de rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar, és practicar la gimnàstica i aprendre d’una manera més lúdica.

El Gimnàstic Camp va destinat a edats compreses entre els 4 i els 10 anys. Coincidint amb el Gimnàstic Camp, les gimnastes Federades de l’AME de l’Ametlla de Mar també fan els seus entrenaments els dilluns, dimecres i divendres, completant així les 7,5 h setmanals de preparació.

Comparteix