L’àrbitre calero Eduard París ascendeix a la 1a Catalana

Comparteix

També estarà facultat per exercir d’assistent a categories superiors com la nova Lliga Elite o la 3a RFEF.

El calero Eduard París Encinas, àrbitre adscrit a la subdelegació de les Terres de l’Ebre del Comitè Tècnic d’Àrbitres, arbitrarà la pròxima temporada 2023-2024 a la 1a Catalana, després d’haver superat les diferents convocatòries i avaluacions d’ascens convocades.

El de l’Ametlla de Mar, ha arbitrat aquesta darrera temporada a la 2a Catalana i el d’aquest any significa el segon ascens consecutiu en dos anys. Ara, l’exjugador de futbol, amb sis anys d’experiència a l’arbitratge, afronta aquest repte amb molta il·lusió i responsabilitat.

L’àrbitre calero també estarà facultat per exercir d’assistent a categories superiors com la nova Lliga Elite o la 3a RFEF.

Comparteix