Sis detinguts durant les Festes de Sant Pere

Comparteix

Les detencions han estat relacionades amb robatoris, lesions i aldarulls.

Sis detinguts per diferents fets delictius, cinc d’ells a càrrec de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, és el balanç en tasques de seguretat durant les Festes de Sant Pere a l’Ametlla de Mar. Les detencions han estat relacionades amb robatoris, lesions i aldarulls.

Segons fonts policials, el primer dels fets es va produir a les 2 h de la matinada del dia 29 de juny, quan la Policia Local va ser alertada que estaven forçant la tanca perimetral del recinte on s’ubica habitualment la furgoneta de la brigada municipal. L’actuació de dues patrulles de la Policia Local, una activada com a reforç pel període de festes, va acabar amb el vehicle sostret interceptat a la carretera N-340 mentre l’infractor fugia. El detingut va acumular fins a quatre fets delictius: sostracció de vehicle, conduir sota els efectes de l’alcohol, negació a sotmetre’s a proves i conduir amb el permís de circulació retirat judicialment.

La matinada del dia 1 de juliol, la Policia Local amb els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones per actituds violentes i agressives. Els fets van succeir quan els detinguts perseguien un grup de joves per agredir-los, quan van ser interceptats per la patrulla de la Policia Local, permetent la fugida dels joves perseguits. Segons la Policia Local, l’actitud agressiva va dirigir-se posteriorment cap als agents, necessitant la intervenció de la patrulla de reforç i dels Mossos d’Esquadra. Els fets van acabar amb dos detinguts per la Policia Local i un altre detingut pels Mossos per intentar evitar la detenció dels altres dos i una persona més denunciada administrativament. Tres agents de la Policia van resultar ferits lleus.

Per últim, la mateixa nit de l’1 de juliol, dues persones van ser detingudes per la Policia Local per violència de gènere.

Comparteix