La tradició continua a les Festes de Sant Pere amb la processó i les festes marítimes

Comparteix

Ja ha finalitzat la festa major d’estiu a l’Ametlla de Mar, amb una alta participació sobretot durant les festes marítimes.

Les Festes de Sant Pere a l’Ametlla de Mar han finalitzat aquest diumenge després de cinc dies intensos d’activitats ben diverses, organitzades per la Confraria de Pescadors Sant Pere amb la col·laboració de l’Ajuntament. De fet, com cada any, l’Àrea Municipal d’Esports es va encarregar de dur a terme les festes marítimes, dissabte a la tarda, que van comptar ambuna alta participaciói expectació.

Valoració positiva de les festes d’estiu al municipi en honor al patró dels pescadors. La pluja va fer la guitza el dia de Sant Pere, sobretot durant la processó marítima, però els actes de la resta de dies es van poder desenvolupar amb bon temps.

Els voltants de la Confraria de Pescadors es van omplir dissabte a la tarda, coincidint amb el cap de setmana, amb el desenvolupament de les festes marítimes com la travessia de natació, la barra del cos i la milla marató. Totes elles amenitzades amb la música de la Xaranga Suquet Calero.

Entitats locals com la Banda de Música de la Cala, la Banda de Cornetes i Tambors, la Societat de Caça La Cala i els Geganters i Graelles de la Cala també han participat en diversos actes de la programació de festes.

Comparteix