Cristina Teba i Lluís Pérez, finalistes del Campionat d’Espanya en la categoria absoluta

Comparteix

El resultat aconseguit ha estat molt satisfactori, i a partir d’aquest moment la Cristina i el Lluís consoliden el màxim nivell de competició, la categoria A internacional.

El 24 de juny es va celebrar a La Nucia (Alacant) els Campionats d’Espanya de Ball Esportiu en la modalitat llatins, on va participar en la categoria d’edat “adult 1” la calera Cristina Teba amb el seu company Lluís Pérez, del club Wapachá de Reus, obtenint el seu pas a la final després de competir amb 27 parelles més, obtenint la 6a posició a la final. El resultat aconseguit ha estat molt satisfactori, i a partir d’aquest moment la Cristina i el Lluís consoliden el màxim nivell de competició, la categoria A internacional, tal com ens explica la Cristina.

Ara es prendran un merescut descans aquest estiu i reprendran l’activitat amb una competició internacional el pròxim mes d’octubre a Salou.

Comparteix